Tuesday, April 28, 2015

Aroi Thai - Boat Noodle and Street Food Cyberjaya

Assalam uolls,



Korang pernah dengar pasal Boat Noodle tak? Hari ni first time aku makan..yummmyyy sedapppp... penuh satu meja aku and kengkawan order.  Rasa cam tak cukup plak..2 ke 3 kali suap je dah habis.. dapat plak kat orang yang kuat makan macam aku ni, memang tak cukup la hehehe

Alkisahnya, lepas aku gi melawat mak kawan aku kat Hospital Selayang, aku and kengkawan pergi la jalan-jalan cari makan kat Cyberjaya and then kami jumpa kedai Aroi Thai - Boat Noodle and Street Food.  Masuk je tengok menu ada tulis, everything is Rm1.90 only....wahhhh not bad..rambang mata la kami..kalau boleh semua nak order and rasa hehehe..



Ada nasi, noodle and side dishes..tp aku paling suka makan beef noodle soup..sedap ooooo..


bertingkat-tingkat kau


Overall memang best..Aku recommend korang try makan kat sini.  Gi dengan kawan-kawan, family, dating pun bolehhh..


muka hepi..masing-masing kekenyangan



1 comment:

  1. Bila agaak kepokaian kita bole gi makan kat situ la jawabnya

    ReplyDelete